More
referral
Increase your income with Hive. Invite your friends and earn real cryptocurrency!

Problem Nvidia settings applied with errors

Hello, I have a problem here is the error I have on my rig “Nvidia settings applied with errors” it worked very well for three days on the same algorithm and overnight it put this. Can you help me please

Here are my OC settings: ETCHASH
FAN 70 70 70 100
CORE 0 0 1065 1065
MEM 0 0 2250 2000
PL 70 70 105 220

Detected 4 NVIDIA cards

ERROR: X Server is not running! Some settings will not be applied!

GPU BUS ID : 01 02 03 04
FAN COUNT : 1 1 1 2

FORCE P0 STATE: 0
Unable to init server: Could not connect: Connection refused

ERROR: The control display is undefined; please run nvidia-settings --help for usage information.

(exitcode=1)

=== GPU 0, 01:00.0 GeForce GTX 1050 Ti 4096 MB, PL: 52.5 W, 120 W, 150 W === 08:27:27
SET GPU CLOCKS: 0 MHz
SET POWER LIMIT: 120.0 W
Max Perf mode: 2
Attribute ‘GPUMemoryTransferRateOffset’ was already set to 0
Unable to init server: Could not connect: Connection refused
ERROR: The control display is undefined; please run nvidia-settings --help for usage information.
(exitcode=100)

=== GPU 1, 02:00.0 GeForce GTX 1050 Ti 4096 MB, PL: 52.5 W, 120 W, 150 W === 08:27:27
SET GPU CLOCKS: 0 MHz
SET POWER LIMIT: 120.0 W
Max Perf mode: 2
Attribute ‘GPUMemoryTransferRateOffset’ was already set to 0
Unable to init server: Could not connect: Connection refused
ERROR: The control display is undefined; please run nvidia-settings --help for usage information.
(exitcode=100)

=== GPU 2, 03:00.0 GeForce RTX 3070 LHR 8192 MB, PL: 100 W, 220 W, 240 W === 08:27:27
SET GPU CLOCKS: 0 MHz
SET POWER LIMIT: 220.0 W
Max Perf mode: 4
Attribute ‘GPUMemoryTransferRateOffset’ was already set to 0
Unable to init server: Could not connect: Connection refused
ERROR: The control display is undefined; please run nvidia-settings --help for usage information.
(exitcode=100)

=== GPU 3, 04:00.0 GeForce RTX 3080 LHR 10240 MB, PL: 100 W, 370 W, 380 W === 08:27:27
SET GPU CLOCKS: 0 MHz
SET POWER LIMIT: 370.0 W
Max Perf mode: 4
Attribute ‘GPUMemoryTransferRateOffset’ was already set to 0
Unable to init server: Could not connect: Connection refused
ERROR: The control display is undefined; please run nvidia-settings --help for usage information.
(exitcode=100)

Remove all clocks and reboot, if it still errors, reflash via hive-replace -s -y in the shell or use your pc and download and flash the latest stable image.

Hello keaton, I have already carried out a complete reinstallation and also a change of nvidia driver, but nothing to do, it still does not work.

Can you post a full screenshot of your worker overview screen?

Ok I’ll take care of it Tuesday or Thursday

Hello Keaton, Thank you very much I managed to solve my problem.