More
referral
Increase your income with Hive. Invite your friends and earn real cryptocurrency!

DAG verification detected xxx defect segment(s)

Hi

I got the awesome idea of upgrading from 0.6-217 to 0.6-219 as it is highly recommended in all threads and from this point my rig is wreck …

I got such message from lolminer
I tried to downgrade 0.6-219 to 0.6-217 same behaviour
I tried to set only one GPU installed, same also
Everything is fine if mining FLUX

GPU 5: DAG generation completed (11352 ms)
GPU 7: DAG generation completed (11332 ms)
GPU 0: DAG generation completed (11242 ms)
GPU 2: DAG generation completed (11117 ms)
GPU 4: DAG generation completed (11452 ms)
GPU 6: DAG generation completed (11101 ms)
Average speed (10s): 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s | 0.00 Mh/s Total: 0.00 Mh/s
New job received: 0x0932ea Epoch: 530 (ETCHash epoch: 265) Difficulty: 4.30G
New job received: 0xecc35f Epoch: 530 (ETCHash epoch: 265) Difficulty: 4.30G
New job received: 0x5d1295 Epoch: 530 (ETCHash epoch: 265) Difficulty: 4.30G
New job received: 0xc2d6ea Epoch: 530 (ETCHash epoch: 265) Difficulty: 4.30G
New job received: 0x3e812c Epoch: 530 (ETCHash epoch: 265) Difficulty: 4.30G
GPU 10: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 10: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 10: repairing DAG segment 0
GPU 8: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 8: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 8: repairing DAG segment 0
GPU 9: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 9: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 9: repairing DAG segment 0
GPU 3: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 3: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 3: repairing DAG segment 0
GPU 1: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 1: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 1: repairing DAG segment 0
GPU 0: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 0: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 0: repairing DAG segment 0
GPU 7: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 7: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 7: repairing DAG segment 0
GPU 5: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 5: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 5: repairing DAG segment 0
GPU 2: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 2: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 2: repairing DAG segment 0
GPU 6: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 6: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 6: repairing DAG segment 0
GPU 4: DAG verification detected 786 defect segment(s)
GPU 4: DAG repair will be started. This may take a moment.
GPU 4: repairing DAG segment 0

Any idea ?

Toggled –disable-dag-verify to disable DAG verification. This turned back normal situation, no invalid share

This situation doesn’t explain what suddenly happend on 11 GPUs (R9 380/R9 380X)
All the same setting working fine since 1 year like this …

I don’t believe Hawaii architecture cards are supported on the latest kernel/driver

It looks like it does. I am now running OS 0.6-219 with AMD drivers 21.40.1 with DAG check disabled.
169 shares accepted, 0 rejected
lolminer sounds to be last one supporting Hawai / Tahiti
For Tahiti I have to use AMD drivers 20.40 with OS 0.6-212

I suspect motherboard / RAM / CPU.
I allready got a G4400 fried on this rig, the CPU was very often around 3% load.
I changed the motherboard and CPU, now I am @ 1.5% CPU load.

I saw on reddit people solving such problem reinstalling full fresh image.
Will try it next days.

I got something similar on lolminer (on a current card), but worked fine on trm. Have you tried a different miner?

I did but not with ETH/ETC. lolminer seems to be the last one to run correctly with Tahiti GPU

I tried to mine FLUX, it was ok